Kosmetolog Nygaard

Velkommen

Kosmetolog Nygaard har ønsket om at glæde andre med skønhed, velvære, forkælelse og total afslapning er244587378_1260115354430936_1522311793000552347_n

nøgleordet hos Kosmetolog Nygaard.

Jeg tilbyder alle en personlig behandlingsform, som bygger på naturlige produkter uden parabener og parfumer.

Naturlig hudpleje er lavet af planteekstrakter, der deler de samme grundenheder og celler som mennesker. De er opbygget og fungerer på samme måde. Derfor er naturlig hudpleje så effektivt, for ingredienserne taler det samme sprog som din hud og dine celler.

Hos Kosmetolog Nygaard mener jeg, at naturprodukter giver dig mere end bare en tryghed. Naturprodukter skaber en mere sikker fremtid. De er med til at gøre verden til et smukkere, renere og tryggere sted – ikke kun for os selv, men også for vores børn. Hermed ikke være sagt, at det kun er hudpleje der giver pænere og renere hud. Det er selvfølgelig også det vi spiser. Meget forskning peger på at indtagelsen af animalske fødevarer har en direkte relation til livsstilssygdomme og hudens sundhedstilstand. Derfor vil jeg løbende ligge lette og ukomplicerede veganske opskrifter ud, til inspiration for en sundere madplan i en travl hverdag.

Jeg vil yde mit bedste for at gøre netop din dag til noget helt specielt.

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen.

Kosmetolog Susanne Nygaard

This slideshow requires JavaScript.